fbpx
Close

HUNGARIAN BRANCH OF NEC LOGISTICS EUROPE B.V.

  • Home
  •  / 
  • HUNGARIAN BRANCH OF NEC LOGISTICS EUROPE B.V.

HUNGARIAN BRANCH OF NEC LOGISTICS EUROPE B.V.

Ezúton szeretném megköszönni felkészítésüket, amelynek eredményeképp 2012. február 13-án az NEC Logistics Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe megkapta az AEO tanúsítványt.

Úgy gondolom, az önök tevékenysége eklatáns példája az önmagát értékesítő szolgáltatásnak: valóban bármikor el tudtuk Önöket érni, kérdéseinkre hamar választ kaptunk, vagy egy elektronikus brain storming keretei között együtt jöttünk rá a megoldásra. Nagy segítséget jelentettek az előre elkészített és testre szabott kérdőívek, formanyomtatványok, segédletek, általuk mi is könnyebben értettük meg a folyamatot. Így a tervezettnél hamarabb abszolválhattuk a felkészülést, de a hatékonyságból semmit nem kellett beáldoznunk.

Megnyugtató volt, hogy a részterületeket specialistákkal tudtuk megvitatni, ugyanakkor volt saját projektvezetőnk, aki – az Ön irányítása mellett – a teljes felkészülést levezényelte. Kapcsolattartónk, Revóczi István segítségét külön szeretném kiemelni.

Elégedettségünket talán azzal tudom alátámasztani a legjobban, hogy az ”utógondozást”, a hatóságokkal való kapcsolattartást is az Önök gondjaira bízzuk.

 

Tisztelettel:

 

Nóniusz Gábor

NEC Logistics Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe