fbpx
Close

SANYO Hungary Kft.

  • Home
  •  / 
  • SANYO Hungary Kft.

SANYO Hungary Kft.

Tuba Zsolt

A Sanyo Hungary kft. vámügyintézőjeként teljes mértékben meg voltam elégedve az aeo.hu Kft munkájával.

Már az első találkozáskor érezhető volt, hogy szakmailag felkészültek és nagy  tapasztalattal rendelkeznek a cégek felkészítésében.

Cégünk helyi egyszerűsített eljárásban vámfelügyelet melletti feldolgozást valamint a szabad forgalomba bocsátás vámeljárást alkalmazza.

Sok segítséget kaptunk tőlük a vámeljárásainkhoz kapcsolódó munkafolyamatok az  AEO engedély előírásainak megfelelő elkészítésében, mely így már megfelelt az engedélyben meghatározott feltételeknek.

Más szakterületek hiányzó munkafolyamatainak pontosításához és elkészítésében is hozzáértően támogattak . Bármilyen kérdésünk merült fel, azonnal rendelkezésünkre álltak akár mailben vagy  telefonon .

Mindegyik, az engedélyt érintő területre szakmailag felkészült tanácsadókkal érkeztek,. A cégünknél lévő hiányosságokat rövid idő alatt feltárták ,a megoldásokra korrekt és kivitelezhető javaslatokat kaptunk, így azok a hatósági ellenőrzésnél már nem jelentettek problémát. A hiányzó, de kötelezően benyújtandó dokumentumok mintáját, formátumát elkészítették, ezzel cégünknek már csak minimális dolga volt.

A hatósági ellenőrzésnél is maximálisan közreműködtek és segítettek a hatóság által felmerült kérdések megválaszolásában.

Részemről  nagyon örültem, hogy a Sanyo Hungary kft. az aeo.hu kft-t választotta a felkészülésünkre.

Tuba Zsolt – SANYO Hungary Kft.